Traductor

Navega

De ruta en ruta

Al llarg del temps em volgut retrobar-nos amb la natura, i viure l'experiència de trepitjar les passes de la història. És increible la sensació de fer una troballa al bell mig d'un bosc o un cim: monuments del prehistòric, dels romans, dels ibers,...




Avui vull dedicar un espai a les rutes, començant per la més propera a mi, que és la de la Serralada de marina. És interessant si vius per Montcada i coneixes per exemple les Maleses què és un jaciment iber important per al poble i no sols això, també dins la història.



Però abans d'obrir aquest nou apartat dins el blog i que ja porto temps pensant-hi, vull fer una petita explicació de què és una ruta, d'on surt la informació,...

1) Ruta:Camí o direcció que prenem per algún motiu o propòsit.
2) La informació de les rutes que aniré col.locant aquí surt de la guia de "rutes de patrimoni arquitectònic" que regala la diputaci´ode Barcelona i també experiència personal.
3) No posaré cap ruta que no hagi fet previament per por de què decepcioni o alguna cosa semblant ja que no tindria el coneixement suficient ni la idea com per dir alguna cosa tant positiva com negativa.
4) Espero que us serveixi.
5) En camí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario